Massagebaden - Zwembaden - Sauna's - Infraroodcabines

Hotspring spa's : unieke bubbelbaden

Hotspring portable spa's

 
display van bubbelbad

Een HotSpring-Spa kan zeer gemakkelijk geplaatst worden, zowel in uw achtertuin als op uw terras. Enkele modellen kan u zelfs binnenshuis plaatsen.
Een HotSpring-Spa wordt steeds gebruiksklaar bij u geleverd. Via het eenvoudig bedieningspaneel hoeft u nog enkel de gewenste watertemperatuur in te stellen. De verwarmings- en zuiveringssystemen van deze bubbelbaden werken volledig automatisch. Zonder enige vorm van ingewikkelde programmering geniet u meteen van uw massage.
 
 


Bubbelbaden van Hotspring : Uw waterparadijs

Een HotSpring-Spa kan terecht uw persoonlijk waterparadijs genoemd worden.
De bubbelbaden zijn de ultieme plaats om met familie of vrienden te relaxen, elke dag opnieuw, jaar in jaar uit.
Warm, krachtig masserend water, unieke jetsystemen waardoor elke spier aan bod komt, in combinatie met warme lucht die door de jets wordt gestuwd, ontspannen u dag na dag. Dankzij de gepatenteerde single en dual Moto-Massage jet steekt een HotSpring-Spa ver boven alle concurrentie uit.
Bij een single moto-Massage beweegt een warme waterstroom over de gehele lengte van uw rug heen en weer, vermoeide spieren ontspannen en alle pijnpunten worden gemasseerd.
Bij de dual Moto-Massage jet komt daar nog een simultane beweging rond de ruggengraat bij. Kortom dankzij dit unieke systeem voelt u zich in de handen van een ervaren masseur.
Met de buitengewone verlichting kan u uzelf laten wegdromen in elkaar afwisselende kleursferen, eventueel ondersteund met uw favoriete muziek.

Jets van een Hotspring bubbelbad Waterornamenten bij de Hotspring spa

Geen hoog prijskaartje

Elke HotSpring-Spa is standaard voorzien van een luxe geÔsoleerde afdekhoes die het bad hermetisch afdicht en is bovendien uitgerust met een kinderslot.
Meervoudige isolatielagen van hoge densiteit en het polyurethaanschuim met gesloten celstructuur, wat ook gebruikt wordt voor de afdichting van diepvriezers, zorgen ervoor dat uw HotSpring-Spa steeds de juiste temperatuur heeft en dit zonder dat u het merkt aan uw elektriciteitsrekening.
Tijdens het gebruik van uw Hotspring wordt er steeds verwarmde lucht uit het motorcompartiment gehaald en via de jets terug in de spa gespoten. Dit in tegenstelling tot andere bubbelbaden waar tijdens het gebruik koude lucht aangezogen wordt.

Zuiver water

Het water in een HotSpring-Spa is altijd kristalhelder.
Alleen HotSpring-Spas filteren continu de volledige waterinhoud, 10 tot 15 keer per dag, zonder omleiding. Geen enkele waterdruppel ontsnapt aan het uitgebalanceerde filtersysteem.
Dankzij het volledig automatisch verwarmingssysteem uit titanium en het volledig automatische zuiveringssysteem staat uw HotSpring-Spa altijd schoon en warm voor u klaar.

bubbelbaden met minimaal onderhoud

De ozonator injecteert continu miljoenen minuscule hoog geconcentreerde ozonbelletjes in het water.
Deze zorgen ervoor dat het vuil onmiddellijk geneutraliseerd wordt.
Bovendien genieten de bubbelbaden van een continue zuivering met zilverionen waardoor alle bacteriŽn onmiddellijk worden uitgeschakeld.
Kortom, het FreshWater waterbehandelingssyseem van Hotspring doet al het werk terwijl u veilig kunt relaxen.

BATIBOUW ACTIES OP ONZE ZWEMBADEN, MASSAGEBADEN EN INFRAROODCABINES

Aquazure Ninove
Brakelsesteenweg 530
9400 Ninove
T 054/50 01 69
Email: info@aquazure.be

sitemap

© Aquazure BVBA

Aquazure Wichelen
Ledebaan 37
9260 Wichelen
T 053/39 09 39
Email: info@aquazure.be