Massagebaden - Zwembaden - Sauna's - Infraroodcabines
VSB Sauna

Sauna's van Vugts Sauna Bouw - VSB

Van idee tot...
Het idee zit helemaal in uw hoofd. Heerlijk ontspannen in een eigen sauna. Het liefst met alles erop en eraan. Thuis of in een buitenhuis. U hebt gepast en gemeten. Familie en kennissen hebben hun ervaring met u gedeeld. Dan is het nu de hoogste tijd u te laten adviseren door een echte deskundige. Stap binnen in de showroom van uw VSB-adviseur!

Het ontwerp
Samen met uw adviseur werkt u uw ideeŽn verder uit. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden op het gebied van ontwerp, verlichting, afmetingen en interieurindeling.
Door combinaties te maken kunt u soms veel ruimte besparen.
Gaandeweg ontstaat op papier de sauna die helemaal bij u past.
Bij VSB bent u zelf creatief directeur...

De offerte
Als het ontwerp klaar is, gaat uw VSB-adviseur aan de slag. Hij maakt eventueel een tekening van uw sauna. Vanzelfsprekend houdt hij hierbij de technische aspecten in het oog: de capaciteit van de oven in relatie tot de ruimte, de toevoer van zuurstof, de meest ideale luchtcirculatie, de goede combinatie van materialen.
Samen met een duidelijke prijsopgave, weet u nu tot in de puntjes waar u aan toe bent.

Het eindresultaat
Het bouwen kan beginnen. Uw langgekoesterde wens gaat in vervulling. Dankzij het ruimtebesparende ontwerp houdt u zelfs nog ruimte over voor de 'final touch'.
U creŽert een sfeer waar u fysiek en mentaal geheel tot rust komt.
En waarin u, alleen of met anderen, kunt genieten van uw behaaglijke VSB sauna.

VSB sauna VSB sauna
Logo VSB sauna's
Beste klanten, vanaf woensdag 18 maart om 12 uur sluiten wij onze winkels voor onbepaalde tijd. Beide winkels zijn op woensdag 18 maart nog open tussen 10 u en 12 u. Nadien kan u ons tijdens de normale openingsuren bereiken op het nummer 054/50 01 69. U kan ons steeds contacteren via mail op info@aquazure.be. Wij zullen alles in het werk stellen om u verder te helpen. Van zodra er wijzigingen zijn brengen wij u hiervan op de hoogte. Alle bestelde goederen zullen verder uitgeleverd worden.
Draag goed zorg voor elkaar en voor uzelf.

Aquazure Ninove
Brakelsesteenweg 530
9400 Ninove
T 054/50 01 69
Email: info@aquazure.be

sitemap

© Aquazure BVBA

Aquazure Wichelen
Ledebaan 37
9260 Wichelen
T 053/39 09 39
Email: info@aquazure.be