Massagebaden - Zwembaden - Sauna's - Infraroodcabines

Zwembaden Aquazure

 

Aquazure, uw garantie voor een uniek zwembad

Ons team van vakmensen plaatst uitsluitend monoblok zwembaden van Belgische fabrikaat met een ongeëvenaarde kwaliteit.

We kunnen instaan voor volledige projecten inclusief terras, sauna en whirlpools. Het resultaat is een uniek zwembad dat perfect geïntegreerd is in uw tuin.

Het gamma bestaat uit de vinylester monoblok zwembaden van LPW. Sinds 2015 zijn hierin ook de zwembad modellen van het overgenomen Zeydon Zwembaden ondergebracht.
 
Vinylester zwembaden
De wanden van het zwembad zijn samengesteld uit 6 opeenvolgende lagen vinylester hars, versterkt met glasvezel en een honingraatstructuur van 15 mm dik. Deze gewapende structuur geeft het zelfdragende geheel zijn noodzakelijke weerstand en garandeert een perfecte isolatie van de wanden en bodem van het zwembad.
 
Levenslange garantie op uw zwembad
De uitgekiende technologie van de zwembaden in full vinylester met honingraatstructuur voor een absolute isolatie, laat toe om u een levenslange garantie te bieden tegen osmose en op de waterdichtheid van de kuip.
 
Monoblok zwembaden
Onze monoblok zwembaden komen in 12 modellen met verschillende vormen, gaande van een eenvoudig rechthoekig zwembad, tot zwembaden met een uniek ontwerp en een strakke hedendaagse vormgeving.
Talrijke opties en accessoires zijn beschikbaar en bieden u het ideale zwembad voor binnen of buiten.
 

Complete zwembaden voor elk budget

Bij Aquazure bent u volledig vrij in de aanleg van uw zwembad.
U kiest voor een volledige aanleg door onze zorgen of opteert voor de doe-het-zelf formule.

Een ruime keuze zwembadafdekkingen zijn ter beschikking. Ze houden uw zwembad rein, verhogen de veiligheid en hebben een isolerend effect.

We adviseren u bij uw keuze voor een passende verwarming, filterinstallatie en diverse zwembad toebehoren.

 

Wenst u meer info of advies en prijsofferte op maat van uw project, aarzel niet binnen te stappen in één van onze toonzalen, wij helpen u graag vrijblijvend verder.

Beste klanten, vanaf woensdag 18 maart om 12 uur sluiten wij onze winkels voor onbepaalde tijd. Beide winkels zijn op woensdag 18 maart nog open tussen 10 u en 12 u. Nadien kan u ons tijdens de normale openingsuren bereiken op het nummer 054/50 01 69. U kan ons steeds contacteren via mail op info@aquazure.be. Wij zullen alles in het werk stellen om u verder te helpen. Van zodra er wijzigingen zijn brengen wij u hiervan op de hoogte. Alle bestelde goederen zullen verder uitgeleverd worden.
Draag goed zorg voor elkaar en voor uzelf.

Aquazure Ninove
Brakelsesteenweg 530
9400 Ninove
T 054/50 01 69
Email: info@aquazure.be

sitemap

© Aquazure BVBA

Aquazure Wichelen
Ledebaan 37
9260 Wichelen
T 053/39 09 39
Email: info@aquazure.be